Usluge

USLUGE

Osnovna delatnost SIGNALING-a je izvođenje radova na ugradnji signalno-sigurnosne opreme za železnička vozila i infrastrukturu. Poslednjih par godina učestovali smo u velikm projektima kako rekonstrukcije i modernizacije na mreži pruga Infrastrukture železnice Srbije, tako i na modernizaciji lokomotiva i dizel motornih vozova.

U okviru infrastrukture ističemo projekat rekonstrukcije  pruge  Resnik – Valjevo, gde  je  Signaling  uspešno izveo radove na ugradnji brojača osovina u 10 stanica, modernizaciju 23 relejna putna prelaza i ugradnju dva nova elektronska putna prelaza.

U segmentu proizvoda za železnička vozila ističemo  projekat  ugradnje auto-stop uređaja u vozove Stadler i ruske vozove za potrebe „Srbijavoza“ u DMV serije 711, ugradnju 5 auto-stop uređaja u elektro lokomotivama serije 441 za potrebe TENT-a, i ugradnju budnika u drezine za održavanje KM postrojenja.U poslednjih godinu dana uspešno smo izveli radove na podizanju nivoa osiguranja na više putnih prelaza za potrebe „Infrastruktura Železnice Srbije“, gde smo izvršili ugradnju najsavremenijeg uređaja putnog prelaza tipa RLC23.

Visokotehnološki proizvodi zahtevaju kvalitetnu  i  pravovremenu  uslugu. Zato stavljamo veliki naglasak na korisničku podršku koja je na raspolaganju svakom kupcu, bilo kada i bilo gde.

Nudimo kompletan set usluga koje se odnose na naše proizvode i sisteme, uključujući projektnu podršku od dizajna i projektovanja rešenja, edukacije i treninga, preko sudelovanja pri instalaciji i puštanju u rad, pa sve do stručnih saveta i tehničke podrške za radni vek uređaja.

Zatražite poziv ili nas pozovite +381 11 3948 321